RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Monday, January 9, 2012

Yang mana satu pilihan kalbu?

Assalamualaikum..
selamat pagi, saje nak update blog..selalu memang time2 mcm ni aku akan tidur menaip manuskrip. hehe..okey, aku nak tanya antara dua baju kat bawah ni..mana lagi cantik? apa? apa? baju sama je takde beza? silapppp. cuba tengok bebetul..pic 1st tak ada blink2 kat dada, pic kedua ada..pastu pic 1st ada blink2 tebal kat hoodie dia..yang 2nd tak berapa tebal jugak..aku berkenan pic 1st tapi habis..so terpaksa replace yh 2nd..yang 1st ada soft pink di manaka aku suka jugak tapi tgk mcm transparent je..so terpaksa memilih 2nd pic..huhu..hope cantiklah nanti..


0 140 tukang karut:

Post a Comment