RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Saturday, January 7, 2012

Entri bergambar : Hadiah tahun baru

Assalamualaikum..
selamat malam. dah lama rasanya blog ni tak berupdate. macam biasa..malas kot..hehe..hari ni terasa nak mengapdet blog. selama ni memnag kerja menaip je 24 jam siapkan manuskrip. bila dah siap, mula manuskrip baru pulak..itu jelah kerjanya hari2..hari ni nak curi masa sikit nak cerita tentang aktiviti tahun lepas. rasa macam lama sangat bila ckp tahun lepas. haha..takdelah, masa 27 Dec hari tu aku ada join trip ke penang. sebenarnya bukan ke peneng je..tapi bermula di bukit frase-penang-kedah-penang-perak dan last sekali singgah cameron..sebenarnya tak berapa ingat mana dulu mana kendian..haha..banyak sangat tempat yang pergi. singgah kejap2 je..sempatlah jenguk sekolah lama di kuala kangsar. tak banyak berubah. tengok dari luar je pasal takut tak boleh masuk. alhamdulillah..lepas hajat. trip kali ni rasa trip yang paling best pasal masa tak terkejar-kejar macam amazing race tu..kalau dulu buat trip memang letih teramat pasal rushing..tapi trip kali ni best..n puas hati pasalnya...hehe..pasal dapat hadiah sempena tahun baru..nak kata sempena tahun baru pun tak jugak pasal lama dah tunggu..kebetulan rezeki nak masuk tahun baru...dapat handbag carlo rino dan tiga jambang roses..hehe..sukeeee..
kat bawah ni ada tunjuk 3 keping handbeg..bukan beli tiga-tiga tau pasal tokey balak pun leh bengkrap kalau rembat tiga-tiga sekali...misi nak mencari handbeng ni memang susah..lenguh kaki nak cari yang berkenan di hati..tapi akhirnyaaaaaaaaaaaa.....penat lelah berbaloi..jumpa juga yang berkenan di hati..hehe..



sebenarnya agak berkenan yang ni jugak..tapi mahal kot..hehe..tak tengok pun harga..bukan
jenama CR..jalan dulu cari CR (memang nak cari brand CR pun)


yang ni jenama CR.. sangat cantik dan elegen..tapi kale putih..ada less 20%
memang berkenan yang ni jugak tapi kalau kotor tak boleh basuh dengan air
salegirl tu ckplah..

last2 ambik yang ni..harga lagi mahal dari yang putih tadi..
tapi salesgirl cakap yang ni boleh cuci dengan air pasal kulit..
so ambik yang ni je..tak sabar nak melaram g memana..
buat sementara ini, beg duduk dalam almari..hehehe..

p/s: itu sahaja kali ini..nanti cerita tentang lain pulak..banyak nak cerita..tapi mansukrip sedang memangil2..hehe...

0 140 tukang karut:

Post a Comment