RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Tuesday, January 31, 2012

" Bersiaran di tempat baru"

                                                                        assalamualaikum..
hari ni aku bersiaran dari tempat baru. kat mana tu biarlah rahsia dulu..hehe..so far masih lagi cuba membiasakan diri kat tempat baru. esok baru mula masuk kerja. walaupun kat sini duduk dengan keluarga makcik, tapi still rasa..err..masih menyesuaikan diri. yelah, bukan senang nak duduk di rumah orang ini. bukan boleh buat macam rumah sendiri.*dudukdepantvsambilmengunyahpopcorntakhentihenti*. aku juga masih memikirkan sama ada nak duduk di rumah sewa atau nak stay di rumah mak cik aku ni. entahlah..aku ngak tahu..nantilah aku fikir balik. dan alhamdulilah juga kerana aku mendapat sesuatu yang tak terjanga. sebenarnya banyak jugak benda yg aku dpt tanpa disangka-sangka. memang rezeki. alhamdulillah. syukur kepada Allah..semoga kehidupan lebih baik dan diberkati di hari-hari mendatang.
over the sea ;p

4 140 tukang karut:

p u t r y y said...

macam best je bersiaran di temapt baru . hehe . wish u good luck . (^^)V

Cahaya said...

putryy: biasa je..pic tu bukan tempat baru skg ni..hehe..saje nk letak bajet dok oversea..hehe..

ahLia teeeetttttt..... said...

mg dpt kje dah ker mek?

Cahaya said...

ahlia: a'ah..alhmdulilah ada rezeki..tp kontrak je..oklah dr xada..

Post a Comment