RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Thursday, November 24, 2011

VIDEO PEMAIN SYRIA SUJUD SYUKUR SELEPAS GOL PERTAMA

As

assalamualaikum..
hari n nak up sikit video perlawanan semalam di mana malaysia menetang syria dalam perlawanan olimpik pula. macam yang kita semua dah tahu, malaysia telah menang dalam perlawanan menetang indonesia dalam sukan sea. apa yg menarik tentang video kat bawah ni adalah, pasukan syria buat sujud syukur setelah memperoleh gol pertama. baguskan? pasukan kita bila lagi nak amalkan?tapi apa-apa pun, kita jangan judge orang lain, kita tengok dulu diri kita. adakah kita akan buat sujud syukur apabila memperoleh sesuatu yang kita inginkan? peringatan untuk diri sendiri juga. yang baik kita ikut dan amalkan, yang tak baik kita jauh dan minta dijauhkan..

video

2 140 tukang karut:

Muhammad Khirul Hilman Mat said...

kalau ada button like, saya nak tekan... hehehe

Cahaya said...

Muhammad Khirul>> tak reti nak letak butang like2 ni..hehe..nway..thanks singgah. ;P

Post a Comment