RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Sunday, November 20, 2011

Twilight saga : Breaking dawn part 1

assalamualaikum
aku rasa ramai yang tertunggu-tunggu filem twilight saga : breaking dawn part 1 kan. sejak 18 nov hari tu aku memang tercari-cari movie ni di internet pasal di wayang kita tak ada lagi. kawan aku di FB cakap malaysia hanya akan tayang 24 nov nanti. betul atau tak, aku tak pasti. tapi aku dah tengok di GSC (GOLDEN SCREEN CINEMA) punya website, memang tak ada pun movie ni. jadi kepada semua kipas susah mati filem twiligh, aku kongsikan link untuk download movie ini dan kalau tak nk download pun takpe, aku bg juga link untuk watch online. enjoy ya.


untuk 'WATCH ONLINE'

twilight saga : breaking dawan part 1

untuk download

part 1
part 2

PASWOORD : icinema3satu.com
 JANGAN LUPA KLIK SKIP ADS UNTUK DOWNLOAD ;p

P/S: dah 2x baca buku dia, tak sabar nak tengok movie ni..

2 140 tukang karut:

ann_zyeira said...

neyh y akn kua kt wyg t kew?

Cahaya said...

ann>>a'ah..dh tgk dh td..tp bukn bahasa inggeris..yg english tak kuar lg..so just tgk gmbr jelh..sape x bc buku dia memg x phm yg bukn english ni..tp puas ati..bestttt...teruk gila muka bella masa dia bersalinkan renessme..macam rangka..tp tetiba jadi cantik bila jadi vampire..

Post a Comment