RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Saturday, October 22, 2011

" Saya sudah ke bulan..anda bagaimana?"

assalamualaikum,
maaflah if sebelum ini blog ini diprivatekan atas sebab-sebab yang tidak dapat dinyatakan disini( bajet ada je yang datang baca blog ni..)
apa-apa pun, past is past..tak payah nak kenang lagi. hari ni nak tunjuk pic kat bawah sikit. aku dah pergi ke bulan...korang?hehe...

0 140 tukang karut:

Post a Comment