RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Saturday, October 22, 2011

" I MISS MY STUDENS "

assalamualaikum,
tadi ex-housmate aku hantar tweet dekat aku. katanya student aku tulis something pada kertas dia. yeah..student jumaat malam memang antara students yang rapat dengan aku kerana hampir setahun aku mengajar mereka dan aku memang satu2nya cikgu mereka sejak dari tahun lepas lagi. mereka ini students baru, jadi tak ada lagi cikgu yang pernah mengajar mereka selain aku.sebab tulah mereka ni selamba badak je buat kelas aku macam restoran, bawak macam-macam makanan, gaya dah macam bukak mapley pun ada. bila ditanya kenapa tak makan kat rumah. alasan makan kat rumah tak best. makan dalam kelas baru best. aku memang tak paham. adakah muka aku ini boleh membangkitkan selera makan mereka?sampai sekarang aku tak dapat jawapannya. kadang-kala aku join jugak makan dengan dioarang.keh2..apa-apa pun sedih aku baca tweet dari ex-housmate aku ni. im so sad too dear..right now...right here..love you all...take care...ada rezekei kita jumpa lagi kat mana-mana...dont forget me..

im so sad w/out you teacher...
( she wrote )
p/s: feeling sad. tambah2 time hujan sekarang.

3 140 tukang karut:

p u t r y y said...

oik ! habes hitam muka saya ! har3 ! :P

Cahaya said...

put>>ohhhhh...sampai lak awk kat blog sy..hahaha...itam untuk keselamatan..pasal amik tanpa kebenaran..hehehe...

p u t r y y said...

haruslah sampai . :P yelaa . ;)

Post a Comment