RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Saturday, September 10, 2011

" Shooping time : edisi mampu milik episode 1 ( handbags)"

Assalamualaikum...
hari ni aku rasa macam nak cipta satu sekmen iaitu sakmen " sHOPPINg Time : edisi mampu milik.." okey tak?hehe..aku rasa ramai yang suka shoppingkan..tambah2 perempuan..jadi aku rasa aku nak review tempat2 yang aku selalu shooping tak kira secara online atau offline..dan yang paling penting sekali mestilah harga mampu milik...dan kualiti pulak...haruslah tip toppp...barang murah tapi tak berkualiti buat hapeeeerrr kan..jadi untuk episode yang pertama ni ( cewahhhh....dah rasa macam jalan-jalan cari makan pulak....), aku dah review kat mana ada handbang replica branded yang mampu milik tapi kualiti seakan-akan ori.
setiap review yang aku buat ini bukan atas bayaran...aku saje suka nak buat kerana aku rasa tak syokkk pulak aku bergaya dengan barang-barang mampu milik tapi kualiti tip toppp...selalunya, kalau aku beli sesuatu barang, memang akan cari yang harga mampu milik..dan dalam masa yang sama..kualiti dia superb...dan aku rasa ramai jugak orang kat luar sana yang sependapat macam aku..nak barang murah tapi kualiti hebat..dan terus terang aku cakap..hal ni memang tak mustahil..sesetengah orang cakap..mana boleh dapat barang murah tapi kualiti hebat...bolehhh sebenarnya..kalau kena pada caranya..
contohnya kalau macam aku beli kain untuk buat baju kurung, selalu aku akan cari kain yang murah2 like harga between rm 20-30. tapi kualiti dan design memang cantik dan nampak mahal..ni bukan aku yang cakap, tapi kebanyakan orang yang aku jumpa, akan cakap.." cantiknya......beli kat mana? mesti mahal kan..blahh..blahhh..blahh..." dan aku senyum jelah..hehe..
so aku rasa aku nak berkongsi sikit tempat mana aku dapat benda2 tu..jangan terkejut kalau satu hari nanti kalau aku review kedai rm2..hehehehe...
berbalik pada niat asal aku ( terpesong jauh pulak..), aku nak review blogshop yang menjual replica hangbag branded mampu milik yang diimport dari China..owner blog ni memang ambik stok sendiri dari sana..so kualiti memang terjamin kerana dia pilih sendiri..mingu lepas aku dah beli pun dua handbag dari beliau..kalau korang perasan, aku ada post pasal both handbag ni..simple entri..so kali ni aku bagitahu detail sikit kat mana aku beli itu beg..hew..hew...hew...



                ini handbag LV yang aku beli kat blogshop ni. harga dia rm 98 free postage.

   ni beg loewe harga rm 78 free postage..
 memula aku beli handbag loewe tu.lepas tu aku usha2 lagi, berkenan pulak kat LV, last2 aku bantai beli dua2. sampai dekat rumah, 2 hari berturut-turut  posmen datang rumah aku sampai dia pun dah cam rumah aku.ekekeke..


  antara brand handbag yang dijual....


              harga....berbaloi? mampi milik? anda tentukan...hew..hew..hew...

kalau korang nak usha2 blogshop ni, korang boleh pergi dekat http://www.bagbagbaggg.blogspot.com/

thanks for reading..
xoxo....

0 140 tukang karut:

Post a Comment