RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Wednesday, August 3, 2011

"Wordless Wednesday : argggghhh....bangun sahur lambat lagi "

assalamualaikum...
lame dah tak update blog. malas gila rasanya. ni pon update sementara menunggu waktu subuh. tadi terbangun lewat. so makan 2 3 sudu kuehteow n segelas vico serta sebiji kurma je. tak selera kerana mengantuk. agak bengang jugak sebab tak sedar. rasanya jam alarm aku bunyik, tapi mungkin aku pergi ' stop' kan alarm tu tanpa sedar. semalam buka tak makan nasi. hope hari ni puasa tak lembik pasal nasik tak makan. huhu. kejap je dah ramadhan ketiga kan. tup2 nanti dah raya. keh2..( tak sabar tunggu raya sebab cuti semingguuuuuuuuu)..
p/s:Wordless Wednesday tapi takde gambar..hoho...ngantuk tapi subuh dulu. niat jangan lupa ye.

0 140 tukang karut:

Post a Comment