RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Saturday, August 6, 2011

" Thank God Today Its Friday | unluck day of the week..."

assalamualaikum....
sekarang aku ada kat rumah parent aku. perghhh...laju je aku balik tinggalkan rumah sewa n tempat kerja. yelah, duduk sana lama2 pon buat apa. buat serabut je. huh! hari ni memang hari ' NAK MARAH' sedunialah. satu2 benda terjadi. kalau benda baik takpe. ni di bulan mulia hari mulia, Allah nak uji lebih sikit kat aku kot. dimulakan dengan peristiwa pukul 7 pagi tadi lagi, yang tu aku malas nak ulas. lepas tu pulak, petang tadi dalam pukul 5 petang, bos aku buat kalut. mntak bahan last minit.pergggghhhhh....dengan kelas aku sendiri tak terbela. yg bestnya, sebelum ni kalau aku terhegeh2 nak cari bahan, memang sure bos akan tanya tak ada kelas ke? tapi tadi sorang pon tak ada nk tanye  bila dia tgk aku kalut selak file macam orang gilak cari bahan. memang aku nak mengamuk dah hari ni. macam t*hi je memasing. kesian kat student aku terabai gara2 orang lain punye pasal. sampai student aku pon ckp relax aa cikgu, jangan kalut sangat. pastu bos aku membebel ckp aku tarik muka depan student. aku pedulik ape. tahap sabar aku sebagai seorang manusia biasa ni dah hampir capai takat limit. dahlah bulan puasa.semua beban nak letak atas kepala aku. aku memang pantang betul kalau buat kerja last minit mcm ni. aku tak pedulik dah dorang nak kata apa. kalau ada offer lain lama aku cabut.huh..!!
lepas tu tahu pulak nak ambik ati aku dengan buat lawak. aku marah kejap je. tp ari2 mcm ni memang boleh jem pale otak aku...tapi kawan2 aku ckp muka aku sungguh macam nak mengamuk kat orang. huhu..selagi aku boleh sabar, aku sabar, tapi kalau dah muka tak boleh blah tu, dah tak boleh nak sabar lah tu. sekian dulu entri lepas geram.......

0 140 tukang karut:

Post a Comment