RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Friday, July 15, 2011

"buat kerja kena ikhlas walaupun orang tak berlaku adil pada kita...dia tak adil tu dia punya pasal lah..janji kerja kita TIP TOP."


ok..sekarang tengah mood untuk motivasikan diri ( kebenda entah aku tulis ayat tungang langgang), fine lah if dia tak adil buat macam tu. maybe benda tu akan memudaratkan aku if jadi pada aku. sekarang aku terima dan cuba nak ikhlaskan diri buat kerja tanpa mengungkit. yang penting kerja kena tip top supaya dia tak ada alasan lagi untuk tidak berlaku adil.

0 140 tukang karut:

Post a Comment