RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Friday, June 3, 2011

" lama tak update nehhhhhhh..."

salam semua,
pagi ni sebelum aku buat kerja lain, ingat nak update sikit blog, dah 2 minggu aku tak tulis ni. biasalah bz cket. selalunya aku akan update blog ujung minggu masa cuti kan. tapi minggu lepas aku telah berangkat ke kl. saja menghabiskan duit.heh. kebanyakan senarai semak belian aku semua tercapai.alhamdulilah..even handphone baru aku pun..memang rezeki sebab limited edition tu ada satu je. satu lagi kata dealer tu untuk anak pegawai kerajaan.kalau di tanya habis berapa..? ohh tidak..jangan ditanya..sebab aku pon tak percaya..huhu..tp ada jugak aku spent untuk hadiah hari bapa dan hari ibu..hope parent aku suka.huhuhu..

kat kl aku bukan sekadar shoping2 je. tapi ada jugak jalan2 cari makan. n untuk kali pertama, aku tengok wayang cerita KARAK.OMG!! aku tengok kerna terpaksa. incik bezit tak nak tengok kunfu panda. nk tgk pirate lewat tayangannya. sudahnya. 2 jam setengah aku sakit tengkok pandah kiri sebab tak nak tk.wuuuuu..oklah nanti aku update lagi ek. nk basuh kain n g kedai untuk beli barang masak.daaaa..

0 140 tukang karut:

Post a Comment