RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Monday, May 9, 2011

"1st Giveaway by RedRidingBow "

hari ni aku nak join GA dari RedRidingBow. actually, this is my 1st GA this year. aku dah lama tak join mane2 GA since hujung tahun lepas. tapi untuk GA kali ni aku rasa nak join sebabnya tertarik dengan hadiah yang ditawarkan oleh RedRidingBow. baru semalam aku dapat beg yang aku order dari RRB ni. memang sangat puas hari n very cute. tak sabar aku nak melaram nanti. beg yang aku tempah tu, beg design every day. cube tgk pic kat bawah ni.
nilah beg yang aku tempah tu..cute kan ;p

jadi, memangdangkan bulan ini pun merupakan bulan yang istimewa aku, ( my besday cominggggg...), jadi aku pon nak join GA ni dengan harapan menang beg Mini Pretty Bow Bag. hehe..macam tamak pulak kan..ahh..TAK KIRA..TAK KIRA..NAK JUGAK JOIN GA..NAK JUGAK JOIN GA NI..
jadi, kepada sesiapa yang nak join jugak, silalah join seperti di bawah :

1. Put this picture on your blog and write a entry bout this giveaway.. senang aje!
Title of your entry "1st Giveaway by RedRidingBow"

2. Be my follower and "Like" RedRidingBow Facebook Page.

3. Put RedRidingBow's link on your blog and copy RRB's banner below on your sidebar.

4. xder blog? you still can join this GA. All you have to do is.. upload 1st GA pic on your FB's wall don't forget to put a link to this GA. Then publish your post to everyone. Jgn lupa.. everyone yer..Please choose 'Everyone' option, so  RRB pon bole tengok post tuh =)

5. All setel?  come back to RRB's blog and leave a comment + link of your entry.

6. Pencarian pemenang bertuah GA akan berjalan sebulan.. Starting from today May 9,2011 until June 9,2011.
 
p/s: Hope boleh menanglah ni..beg tu sungguhhhhhh cuteeeeeeeeeeeee..... ;P

0 140 tukang karut:

Post a Comment