RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Saturday, April 30, 2011

" happy anniversary/ dalam bahagia ada duka"

hepy anniversary, hari ni genap hubungan kita selama 3 tahun. bukan mudah untuk kita mengharungi onak dan duri kehidupan ini. bahagia, gembira, sedih dah terluka. semua secukup rasa. semoga perhubungan kita akan terus kekal dan kekal sampai ke akhir hayat.

done!

cukup untuk entri jiwang.hari ni. banyak benda juga yang mengecewakan aku. memula, beg yang aku beli online minggu lepas, dah sampai n aku bukak dengan tak sabarnye. sangat gembira sebab cantik gile-sweet-pink-lolipop. tapi aku rasa macam besar sangat. mak aku cakap okey je dengan aku. mungkin skg org pakai tote beg yang besar2 kot. aku nak buat pergi kerja je. isi telekung bagai. dan untuk menyedapkan aku, aku cakaplah..takpelah..boleh buat isi kain baju kot2 nak lari dari rumah nanti nak pergi travel memane nanti.lepas tu dapat berita dari incik bezit yang novel aku rupanya belum dijual lagi di pwtc. kata penjaga booth tu, novel itu otw dari kilang. mungkin petang ni baru sampai. lagi bertambah kecewa aku kerana mengikut kata editor aku, buku itu sudah ada di booth di pwtc, popular dan MPH. entahlah..lepas tu pulak, kawan aku msg cakap isnin ni tak jadi keluar sebab dia dah otw ke tengganu ikut tunang dia balik kampung. sekian lama aku tunggu...jadi macam ni pulak..nak salahkan sape?janji melayu?

takpelah...susah sangat ke nak dapatkan hadiah besday untuk diri sendiri??

p/s: kecewa jugak bila prince william dah menamatkan zaman bujang nye...auwwww.. 

2 140 tukang karut:

Faeza Suhaimi said...

tulis novel? wow, must read pulak tu. i'll search for it soon :D

Cahaya said...

to Faeza Suhaimi>>thax dear... :P

Post a Comment