RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Sunday, March 6, 2011

" surat perjanjian dari must read publication dan sampai.."

hari ini hari ahad, petang sikit aku akan balik ke rumah sewa untuk menyambung tugas sebagai pendidik. bahan ape semua dah buat malam tadi. oh ya, minggu lepas, aku terima surat perjanjian dari must read publication. tapi memandangkan alamat tu alamat mak ayah aku, aku hanya menerima surat tersebut semalam iaitu pada hari sabtu. sampai2 rumah terus bukak envelop pos express n baca slow2. lepas tu simpan dulu. tadi baru bukak balik n sains aggrement tu dan masuk sampul. esok baru suruh ayah aku pos laju. insyaAllah kalau tak ada ape2 halangan, hujung bulan april ni, akan ada pesta buku antarabangsa di PWTC, dan mengikut kata puan zaida, buku aku akan berada di pesta buku tersebut if sempat cetak. harap2 sempatlah cetak ek. kerana hujung bulan 4 aku memang plan nak ke kl..bercuti dan menenangkan fikiran di samping orang tersayang. okeylah..nanti aku follow up lagi if ada ape2 update terbaru..jumpa lagi..

0 140 tukang karut:

Post a Comment