RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Wednesday, January 5, 2011

" hari ni kelas paling best sekali..."

hari ni hari kedua aku mengajar pada waktu pagi. kira minggu ni start aku masuk pagi.. so secara automatiknya gaji aku pon up aa..sebelum ni kalau nak up gaji, kena melalui tempoh percubaan selama 3 bulan. tapi aku 3 minggu terus dia letak pagi dan up gaji. alhamdulillah...syukur...rezeki Allah nak bagi kan..akhir tahun 2010 dan awl tahun 2011 ni bagi aku masa yang paling best sebab rezeki murah...dapat kerja, lepas tu manuskrip aku pun diterima..dan masuk je tahun baru, aku dapat naik gaji...best sangat..lepas ni kalau boleh bukak kelas banyak, gaji boleh up lagi...hope rezeki aku bertambah lagi..amin...malam ni kelas paling best aku rasa..asyik ketawa je budak2 ni...kira tak boringlah kan..kalau hari2 mcm ni kan best...barulah semangat aku nak mengajar..bebudak pon seronok je nak datang. oh ya...tempat aku tu ada kerja kosong untuk jawatan tutor...ada sesiapa berminat tak nak kerja sini..?? rumah dan kenderaan disediakan...kereta ni sekarang akulah yang drive..so takde masalah aa kan..ada berminat??hehe...

5 140 tukang karut:

Amy Syaquena said...

Tahniah ye..pasni leh belanja makan he3..

z@i said...

aku nk!

rekemen kt aku

Cahaya said...

amy>>thanks...
z@i>> ko bukan ngah mengjar kat kolej darul iman kan?

hujanlebat said...

saya ngah cari koreje gak nih. area kuantan eh? mcm berminat juge.=D ade kosong lg kah?

Niesa said...

Cahaya kerja dekat mana? ada kekosongan lagi tak? susah tak nak apply?

Post a Comment