RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Sunday, January 9, 2011

" baru balik dari berjimba..."

tadi baru je balik beli makanan, lepas tu terus beli barang dapur rumah.sampai tersesat sampai ke TC.ni 1st time aku drive bawak kat jalan bandar tanpa ditemani orang yg expert drive..housmate aku tu tak pandai bwk kereta..tp dia yg jadi side mirror aku..kira kalau takde dia..mau mati akal aku nk drive sesat2 tu..alhamdulilah...lame2 mungkin boleh cekap kalau selalu bawak ke bandar kan..hehe..sekarang tengah berlangsung AJL. aku tengok kejap je sementara tunggu nak habis makan..lepas tu pakat naik atas dengan hosmate aku..malas lak nk tgk..hehe..bahan untuk menjara esok tak siap lagi...baju pon tak gosok lagi...tu yg terpaksa naik tu...esok kelas pagi...argghhh...

0 140 tukang karut:

Post a Comment