RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Saturday, December 25, 2010

" sabtu adalah hari yang di tunggu..."

hari ni sabtu, hari cuti..minggu ni aku balik lagi ke rumah..bukan homesick ehh..sebab aku ingat na uruskan penukaran status ptptn yang ujrah tu..sebab aku ingat nk start bayar tahun depan...ala..rm 50 sebulan pon jadik le kan..janji bayor..kang bertangguh makin banyak pulak bunga - bunga cinta dia tumbuh bagai cendawan lepas hujan..hehe..sejak kerja ni seminggu sekali baru aku dapat update blog..sedih kan..huhu..aku pon sekarang dlm proses nk sesuaikan diri lagi dengan suasana baru..ni 1st time aku duduk umah sewa..sebelum ni memang semua hostel je...tu lain sikit kan..housmate aku pulak kuat makan..asal malam je jemput..asal malam je magi..adooiiii...duduk rumah sewa bleh buat aku gemuk...tak boleh jadik ni..kena banyak bersenam ni..hehe..sekarang ni akulah yang kena drive dari rumah ke tempat kerja, dari tempat kerja ke rumah..sebab housmate aku yg selalu drive tu dah berhenti sambung belajar...aku dahlah tak cekap lagi drive..nasib dekat je..asal nk start kereta mesti dah mula berdebar...dahlah parking pon agak2 mcm nak fail tapi ok lagi..huhu..aku harap dalam masa sebulan ni bolehlah aku cekap drive..kira takde dah takut2 or teragak2 ke ape kan..bgantuk pulak..mlm tadi tido lambt tgk citer korea + gayut kat tepon...nk makan dulu ke tido? ke tido dulu baru makan? hehe..

0 140 tukang karut:

Post a Comment